Denní menu 19.02.2018 - 25.02.2018

Pondělí 19.02.2018

V pracovní dny si u nás můžete vybrat z minimálně pěti druhů poledního menu, k nimž podáváme polévku zdarma. V týdenním menu najdete vždy jednu čerstvou vegetariánskou hotovku.

Polední menu vydáváme od 11:00 - 14:00 hodin.

O víkendech pro Vás připravujeme speciální nabídku poledního menu ve stylu minutkové kuchyně, které nejsou součástí stálých jídel.

Všechny pokrmy připravujeme z čerstvých surovin, nepoužíváme žádná dochucovadla a nahrážky, také polotovary u nás nehledejte.

KE SPECIÁLNÍMU MENU ČEPUJEME 0,2l BULAČE 10° ZE SLEZSKÉHO PIVOVARU ZDARMA!

Menu polévka  - Bramborová nakyselo

Hotová jídla

120 g.
Hovězí pečeně, křenová omáčka, domácí karlovarský knedlík
95,-
150 g.
Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka /vege/
95,-

Speciální menu

350 g.
Kuřecí čtvrtky ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík
109,-
150 g.
Pivovarský hovězí guláš z libové kýty, podlévaný naším ležákem, domácí špekový knedlík
139,-
200 g.
Steak z krkovice tažený v sádle podlévaný naším HAJCMANEM, pivní omáčka, hranolky
129,-

Dezert

1 ks
Ovocný pohar s medem a ořechy
35,-


Úterý 20.02.2018

Menu polévka - Sládkova cibulačka s krutóny

Hotová jídla

150 g.
Obrácený vepřový řízek pečený, mačkané brambory s jarní cibulkou
95,-
150 g.
Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka /vege/
95,-

Speciální menu

350 g.
Kuřecí čtvrtky ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík
109,-
150 g.
Pivovarský hovězí guláš z libové kýty, podlévaný naším ležákem, domácí špekový knedlík
139,-
200 g.
Steak z krkovice tažený v sádle podlévaný naším HAJCMANEM, pivní omáčka, hranolky
129,-

Dezert

1 ks
Ovocný pohar s medem a ořechy
35,-


Středa 21.02.2018

Menu polévka - Hovězí vývar s masem a zeleninovými nočky

Hotová jídla

150 g.
Ohnivé vepřové nudličky, hranolky
95,-
150 g.
Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka /vege/
95,-

Speciální menu

350 g.
Kuřecí čtvrtky ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík
109,-
150 g.
Pivovarský hovězí guláš z libové kýty, podlévaný naším ležákem, domácí špekový knedlík
139,-
200 g.
Steak z krkovice tažený v sádle podlévaný naším HAJCMANEM, pivní omáčka, hranolky
129,-

Dezert

1 ks
Ovocný pohar s medem a ořechy
35,-


Čtvrtek 22.02.2018

Menu polévka - Čočková s uzeným masem

Hotová jídla

150 g.
Smažené rybí filé z mořské štiky, bramborová kaše, Coleslaw
95,-
150 g.
Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka /vege/
95,-

Speciální menu

350 g.
Kuřecí čtvrtky ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík
109,-
150 g.
Pivovarský hovězí guláš z libové kýty, podlévaný naším ležákem, domácí špekový knedlík
139,-
200 g.
Steak z krkovice tažený v sádle podlévaný naším HAJCMANEM, pivní omáčka, hranolky
129,-

Dezert

1 ks
Ovocný pohar s medem a ořechy
35,-


Pátek 23.02.2018

Menu polévka - Frankfurtská s párkem

Hotová jídla

150 g.
Kuřecí roláda plněná anglickou slaninou a švestkami, vařené brambory
95,-
150 g.
Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka /vege/
95,-

Speciální menu

350 g.
Kuřecí čtvrtky ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík
109,-
150 g.
Pivovarský hovězí guláš z libové kýty, podlévaný naším ležákem, domácí špekový knedlík
139,-
200 g.
Steak z krkovice tažený v sádle podlévaný naším HAJCMANEM, pivní omáčka, hranolky
129,-

Dezert

1 ks
Ovocný pohar s medem a ořechy
35,-




NABÍDKA MENU

  • Titulní stránka
  • Kontakt
  • Na čepu:
  • 12° světlý ležák
  • 10° BULAČ světlé pivo
  • 13° HAJCMAN polotmavý speciál
  • 10° KAZBEK SINGLE HOP světlé pivo
  • 11° SORÁČ SINGLE HOP světlé pivo
  • 13° VANILLIA STOUT tmavý speciál

Přepnout na mobilní verzi

KONTAKT

Hostinec U Balona
SLEZSKÝ PIVOVAR
Selská 1329/43 Havířov

Manažer: Dominik Kowala
mobil: +420 601 550 001
Tel.: +420 596 810 914
info@ubalona.cz

Provozní doba:
PO - ČT  11:00 - 23:00 hodin
PÁ - SO  11:00 - 24:00 hodin



 

PŘIJÍMÁME

U nás v hostinci lze platit
těmito způsoby:
  • Ticket Restaurant
  • Gastro Pass
  • Chèque Déjeune
  • Platební kartou
  • Peníze na ruku :)

DALŠÍ INFORMACE