Víkendové menu


Víkendové menu 23. - 24. ÚNORA 2019

Zelňačka se zabijačkovou klobáskou

Slezská česneková “speciál”, chlebové krutóny
 
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi


 
Hovězí steak Rib eye z prémiového jihoamerického vysokého roštěnce, pepřová omáčka, hranolky

Pivovarský guláš z hovězí kližky, podlévaný naším ležákem, podávaný s domácími špekovými knedlíky, křenem a červenou cibulí
 
Nudličky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou
 
Pečené jelítko, kysané zelí, mačkané brambory
 
Pečená vepřová žebra marinovaná v medovém láku, hořčice, smetanový křen, kyselé okurky, kozí rohy, čerstvý chléb  

Fajna flakota vepřová krkovice na grilu marinovaná v česneku a bylinkách se smaženou cibulkou,
silná šťáva, domácí hranolky

Kuřecí smetanové nudličky s nivou a žampiony
 
Italské krémové rissoto s kuřecím masem, sypané parmazánem
 
Italské krémové rissoto, sypané parmazánem

Cordon Bleu kuřecí prso plněné šunkou a sýrem, smažené v trojobalu  

Kuřecí nebo vepřový řízek z krkovice smažený v trojobalu

Mix trhaných salátových listů s pestem, grilovaným hermelínem a medovou krustou,
opečená domácí ciabatta

Grilované filé z lososa na tymiánu

Smažený sýr gouda v trojobalu




DEZERT

Domácí lívanečky s citrónovým tvarohem z farmy, přelité teplým ovocným coulies


K PIVU

Nakládaný hermelín, pivní cibule, čerstvý chléb                 
 
Nakládané tvarůžky, naše čalamáda, čerstvý chléb                          
 
Pikantní utopenec s kysaným zelím a čerstvým chlebem                              


Tento jídelníček je jediný platný od 11:00 – 15:00 hodin
 


NABÍDKA MENU

  • Titulní stránka
  • Kontakt
  • Na čepu:
  • 12° světlý ležák
  • 15° CAJK WHITE IPA světlý speciál
  • 10° BULAČ světlé pivo
  • 13° HAJCMAN polotmavý speciál
  • 12° BORŮVKA světlý ležák s příchutí borůvky
  • 14° FACHMAN IPA India Pale Ale světlý speciál

Přepnout na mobilní verzi

KONTAKT

U Balona hostinec
SLEZSKÝ PIVOVAR
Selská 1329/43 Havířov

Manažer: Dominik Kowala
mobil: +420 601 550 001
Tel.: +420 596 810 914
info@ubalona.cz

Provozní doba:
Neděle - Středa 11:00 - 22:00 hodin
Čtvrtek              11:00 - 23:00 hodin
Pátek - Sobota  11:00 - 24:00 hodin

Kuchyně do 21:00 hodin


 

PŘIJÍMÁME

U nás v hostinci lze platit
těmito způsoby:
  • Ticket Restaurant
  • Gastro Pass
  • Chèque Déjeune
  • Platební kartou
  • Peníze na ruku :)

DALŠÍ INFORMACE