Víkendové menu


SPECIÁLNÍ MENU 15. - 16. PROSINCE 2018

Sládkova cibulačka s krutóny, sypaná sýrem

Slezská česneková “speciál”, chlebové krutóny
 
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi


HLAVNÍ CHOD

Hovězí steak Rib eye z prémiového jihoamerického vysokého roštěnce, demi – glace, hranolky
 
Zvěřinové nudličky na kořenové zelenině, červené víno, hranolky
 
ŠTAJGR BURGER hovězí maso se sýrem cheddar, grilovaná slanina, čerstvá zelenina, domácí hranolky
 
Hovězí roštěná se silnou demi glace, sázené vejce, šťouchané brambory, vídeňská cibulka
 
Pivovarský guláš z hovězí kližky, podlévaný naším ležákem,
podávaný s domácími špekovými knedlíky, křenem a červenou cibulí

Pečená vepřová žebra marinovaná v medovém láku, hořčice, smetanový křen, kyselé okurky, kozí rohy, čerstvý chléb
 
Cordon Bleu kuřecí prso plněné šunkou a sýrem, smažené v trojobalu

Mix trhaných salátových listů s filírovaným hovězím masem
(sous vide) marinovaným v pepři a bylinkách, dresing z hořčice a
olivového oleje, opečená domácí ciabatta
 
Mix trhaných salátových listů s pestem, grilovaným
hermelínem a medovou krustou, opečená domácí ciabatta

Těstoviny tagliatelle s lososem, bazalkovým pestem, hoblinky parmazánu
 
Bramborové gnocchi se smetanovými hříbky, parmazán 

Smažený sýr gouda v trojobalu


DEZERT

Domácí jablečný závin, teplá vanilková omáčka s rumem

Tento jídelníček je jediný platný od 11:00 – 16:00 hodin.

 


NABÍDKA MENU

  • Titulní stránka
  • Kontakt
  • Na čepu:
  • 12° světlý ležák
  • 15° CUKROUŠ vídeňský polotmavý speciál
  • 10° BULAČ světlé pivo
  • 13° HAJCMAN polotmavý speciál
  • 12° BORŮVKA světlý ležák s příchutí borůvky
  • 14° FACHMAN IPA India Pale Ale světlý speciál
  • 15° KILOFF NEW ENGLAND IPA světlý speciál

Přepnout na mobilní verzi

KONTAKT

Hostinec U Balona
SLEZSKÝ PIVOVAR
Selská 1329/43 Havířov

Manažer: Dominik Kowala
mobil: +420 601 550 001
Tel.: +420 596 810 914
info@ubalona.cz

Provozní doba:
Neděle - Středa 11:00 - 22:00 hodin
Čtvrtek              11:00 - 23:00 hodin
Pátek - Sobota  11:00 - 24:00 hodin

Kuchyně do 21:00 hodin

Vánoční a Novoroční provozní doba:
24.12.2018 11:00–14:00 ŠČODROK
(nevaříme, chceme vidět zlaté prasátko)
25.12.2018 ZAVŘENO
26.12.2018 12:00–22:00
31.12.2018 11:00–17:00
1.1. 2019   12:00–22:00

 

PŘIJÍMÁME

U nás v hostinci lze platit
těmito způsoby:
  • Ticket Restaurant
  • Gastro Pass
  • Chèque Déjeune
  • Platební kartou
  • Peníze na ruku :)

DALŠÍ INFORMACE