Víkendové menu


VELIKONOČNÍ MENU 19. - 22. DUBNA 2019


POLÉVKA
 
Jemná jarní kulajda se sázeným vejcem

Slezská česneková “speciál”, chlebové krutóny
 
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zeleninou a nudlemi



Hovězí steak Rib eye z prémiového jihoamerického vysokého roštěnce, demi glace, hranolky
 
ŠTAJGR BURGER hovězí maso se sýrem cheddar v naší domácí housce, opečená slanina, čerstvá zelenina, domácí hranolky

Pivovarský guláš z hovězí kližky, podlévaný naším ležákem, podávaný s houskovým a domácí špekovým knedlíkem
 
Konfitované kachní stehno, červené zelí, domácí jarní bylinkový a bramborový knedlík
 
Řízek z vepřové krkovice smažený v trojobalu
 
Špalíčky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, hranolky
 
Konfitovaný vepřový bok marinovaný v česneku a bylinkách, pečené baby brambůrky “Grenaile” s bylinkami
 
Pečené kukuřičné baby kuřátko na másle, šťouchané brambory s mladou cibulkou, demi glace, salátek
 
Smažený kuřecí řízek v trojobalu  

Mix trhaných salátových listů s pestem a  filírovaným kuřecím prsem z grilu, opečená domácí ciabatta
 
Těstoviny tagliatelle s rajčaty, čerstvé bylinky, hoblinky parmazánu

Smažený sýr gouda v trojobalu
 
Mix trhaných salátových listů s pestem a grilovaným lososem, opečená domácí ciabatta


DEZERT
Čokoládové domácí brownies ze 75% čokolády s kokosovou zmrzlinou

K NAŠEMU PIVU
Pečená vepřová žebra marinovaná v medovém láku, hořčice,smetanový křen, kyselé okurky, kozí rohy, čerstvý chléb          

Nakládaný hermelín, pivní cibule, čerstvý chléb                       
 
Nakládané tvarůžky, naše čalamáda, čerstvý chléb                         
 
Pikantní utopenec s kysaným zelím a čerstvým chlebem                              


Tento jídelníček je jediný platný od 11:00 - 18:00 hodin


 


NABÍDKA MENU

  • Titulní stránka
  • Kontakt
  • Na čepu:
  • 12° světlý ležák
  • 12° ELDORADO SUN APA světlý speciál
  • 10° BULAČ světlé pivo
  • 13° HAJCMAN polotmavý speciál
  • 12° BORŮVKA světlý ležák s příchutí borůvky
  • 14° FACHMAN IPA světlý speciál

Přepnout na mobilní verzi

KONTAKT

U Balona hostinec
SLEZSKÝ MINIPIVOVAR
Selská 1329/43 Havířov

Manažer: Dominik Kowala
mobil: +420 601 550 001
Tel.: +420 596 810 914
info@ubalona.cz

Provozní doba:
Neděle - Středa 11:00 - 22:00 hodin
Čtvrtek              11:00 - 23:00 hodin
Pátek - Sobota  11:00 - 24:00 hodin

Kuchyně do 21:00 hodin, v pátek a sobotu do 21:30hodin


 

PŘIJÍMÁME

U nás lze platit
těmito způsoby:
  • Ticket Restaurant
  • Gastro Pass
  • Chèque Déjeune
  • Platební kartou
  • Peníze na ruku :)

DALŠÍ INFORMACE