Víkendové menu

VÍKENDOVÉ MENU 24. - 25. ÚNORA 2018


POLÉVKY
Fazolová pikantní s uzeným masem

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
 
Slezská česneková speciál, žloutek, sýr, šunka, krutóny

Hovězí steak Rib eye z prémiového jihoamerického vysokého roštěnce, demi – glace, hranolky
 
Těstoviny tagliatelle s nudličkami z vepřové panenky, grilovaná pancetta, smetanová omáčka z pravých hříbků, parmazán
 
Grilované filé z lososa na tymiánu, demi – glace limeta, gratinované brambory zjemněné smetanou 
 
Steak z vepřové krkovice marinovaný v hořčičném dipu s rozmarýnem, česnekem a barevným pepřem
 
ŠTAJGR BURGER hovězí maso se sýrem cheddar, opečená slanina, čerstvá zelenina, domácí hranolky
 
DVOURUČÁK BURGER hovězí maso, cheddar, slanina ve dvou vrstvách, batátové hranolky, domácí hranolky
 
Cordon bleu kuřecí prso plněné šunkou a sýrem, smažené v trojobalu
 
Pivovarský guláš z libové hovězí kýty na našem ležáku, domácí špekový knedlík
 
Pečené vepřové koleno, kysané bílé zelí, domácí chlupatý knedlík
 
Smažený vepřový řízek XXL v trojobalu
 
Kuřecí steak sous vide na grilu, marinovaný v bylinkách
 
Smažené tvarůžky s anglickou slaninou v trojobalu
 
Smažený sýr v trojobalu
 
Mix trhaných salátových listů s kuřecím filátkem/ grilovaným hermelínem, rukolovým pestem a italským dresingem,  rozpečená bagetka

Hovězí tatarák namíchaný (servírujeme na přání hosta) topinky    
 
Vepřové kolínko sous vide na medu a našem pivu, vídeňská cibulka, čerstvý křen, hořčice    
 
Pečená vepřová žebra marinovaná v medovém láku, hořčice, čerstvý chléb                    
 
Pečená kuřecí křidélka marinovaná v barbeque marinádě, čerstvý chléb                                               
 
Nakládané tvarůžky, naše čalamáda, čerstvý chléb                     
 
Pikantní utopenci s kysaným zelím, čerstvý chléb                         

Nakládaný pikantní hermelín, pivní cibule, čerstvý chléb               
 
Palačinka s marmeládou, přelitá borůvkovou coulies, nočky ze zakysané smetany

DĚTSKÉ MENU
Pipi řízečky (kuřecí maso), hranolky/bramborová kaše, kečup
 
Kynutý XXL knedlík s povidly, máslo, vanilková omáčka
 
PIDI burger hovězí mleté maso, sýr cheddar, čerstvá zelenina, domácí hranolky, kečup
 


NABÍDKA MENU

  • Titulní stránka
  • Kontakt
  • Na čepu:
  • 12° světlý ležák
  • 10° BULAČ světlé pivo
  • 13° HAJCMAN polotmavý speciál
  • 10° KAZBEK SINGLE HOP světlé pivo
  • 11° SORÁČ SINGLE HOP světlé pivo
  • 13° VANILLIA STOUT tmavý speciál

Přepnout na mobilní verzi

KONTAKT

Hostinec U Balona
SLEZSKÝ PIVOVAR
Selská 1329/43 Havířov

Manažer: Dominik Kowala
mobil: +420 601 550 001
Tel.: +420 596 810 914
info@ubalona.cz

Provozní doba:
PO - ČT  11:00 - 23:00 hodin
PÁ - SO  11:00 - 24:00 hodin



 

PŘIJÍMÁME

U nás v hostinci lze platit
těmito způsoby:
  • Ticket Restaurant
  • Gastro Pass
  • Chèque Déjeune
  • Platební kartou
  • Peníze na ruku :)

DALŠÍ INFORMACE